SVERIGES BÄSTA SERVICE

Transport Kalmar

SNABB LEVERANS

Hos SBS erbjuder vi dig som kund en snabb leverans. Har du ett paket som du behöver få levererat samma dag? Då är vi lösningen, vi erbjuder leverans inom 24 timmar.

Vare sig du har ett litet eller stort paket så kan vi hjälpa dig. Vi fraktar paket i alla olika storlekar.

Transport Kalmar

När du beställer frakt via BHS så garanterar vi att ditt paket levereras i gott skick. Vi fraktar över hela Sverige.

Vi är snabba och flexibla

Vi är ditt personliga alternativ, flexibla och vi håller vad vi lovar. Vi transporterar och kör bud dygnet runt i hela Sverige. Vi är specialister inom det mesta som berör transport och bud för skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och till företag. Vi är måna om våra kunder och jobbar hårt för att säkerställa att ni får leveransen i rätt tid och med ett väl omhändertaget gods.

Kvalitet & Service

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder Sveriges bästa service oavsett vilken av våra tjänster som ni väljer. Vi värdesätter alla våra kunder oavsett storlek. Vi följer branschens standard och förhållningsregler för att kunna erbjuda ett säkert och professionellt utfört arbete. Vi kan garantera en service av högsta klass som innefattar ett säker leverans som kommer i utsatt tid. Vi har också ett system för att spåra våra transporter i realtid. Våra chaufförer har rätt utbildning för sitt uppdrag, rätta man/kvinna på rätt plats helt enkelt. Vi är punktliga och redo för nya uppdrag där vi alltid går in med inställningen att skapa långsiktiga och värdefulla relationer med dig som kund.

Vi hjäler dig

Sveriges Bästa Service är ett logistikföretag som är specialiserat på transporter och bud. Med våra egna lastbilar i varierande storlek, långa erfarenhet och engagerade personal erbjuder vi er Sveriges bästa service.  Hör gärna av er så berättar vi mer!