SVERIGES BÄSTA SERVICE

Flyttfirma Växjö

SNABBA OCH FLEXIBLA

Hos SBS erbjuder vi dig som kund en snabb och smidig flytt. Vi är personliga, professionella och flexibla.

Vare sig du har ett litet eller stort bohag så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper er med flytten oavsett omfattning. 

Flyttfirma Växjö

När du beställer flytthjälp via SBS så garanterar vi ett väl utfört arbete. Vi erbjuder Sveriges bästa service.

Flytthjälp & Flyttning

Det är därför vi erbjuder våra kunder både flytt och städ i samma paket. Självklart till ett reducerat pris. Med RUT-avdraget spar du 50% på hela arbetskostnaden när du anlitar oss för flytthjälp. Kontakta oss så ger vi dig ett konkret prisförslag.

Våra anställda jobbar året runt med olika flyttprojekt och vet att dina möbler är värdefulla. Därför är vi extra noggranna vid flyttmoment och körning.

Anledningen för att du ska välja oss till din flyttning, du ska känna trygg och säker, för att din leverans ska vara försäkrad hos Trygg-Hansa.   

Sveriges bästa service

Vi på Sveriges bästa service finns till för att din flytt ska vara så smidig som möjligt. En flytt är inget som görs i en handvändning, utan det är oftast ett större projekt som kräver planering, tid och i många fall rätt redskap och erfarenhet för att gå smidigt och utan skador på ert bohag. För att slippa stress och försaka andra saker i livet finns vi här för dig på ett smidigt och flexibelt sätt.

Vi på Sveriges bästa service finns till för et oavsett när, var eller hur du byter kontor eller bostad. Vi är din personliga flyttfirma som sätter kunden i centrum i alla lägen. Vi håller vad vi lovar och vill att ni ska känna att ni är i trygga händer. Genom utbildning, erfarenhet och engagemang ser vi till att ni får Sveriges bästa service.

Vi hjäler dig

Sveriges Bästa Service är ett logistikföretag som är specialiserat på att erbjuda flytthjälp. Med våra egna lastbilar i varierande storlek, långa erfarenhet och engagerade personal erbjuder vi er Sveriges bästa service.  Hör gärna av er så berättar vi mer!