SVERIGES BÄSTA SERVICE

FLYTTFIRMA STOCKHOLM

SNABBA OCH FLEXIBLA

Hos SVERIGES BÄSTA SERVICE AB erbjuder vi dig som kund en snabb och smidig flytt. Vi är personliga, professionella och flexibla.

Vare sig du har ett litet eller stort bohag så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper er med flytten oavsett omfattning. 

Få en smidig flytt inom, till och från Stockholm med hjälp av Sveriges Bästa Service AB   är staden där utveckling och puls balanseras med historia och avkoppling.

Så det är inte konstigt att många väljer att flytt hit.

Vi på Sveriges Bästa Service AB anlitas ofta som flytthjälp när våra kunder ska flytta inom, till eller från Stockholm.

Låt oss ta hand om din flytt också.

Hos oss hittar du en lokal flyttfirma med god lokalkännedom om Stockholm Vår målsättning är att alltid ge trygg och smidig flytthjälp till alla våra kunder. 

Därför har vi gjort noggranna kvalitetskontroller på alla flyttfirmor i Stockholm   som får ge offerter på vår hemsida.

Vi ställer höga krav på alla våra samarbetspartners eftersom vi vet att våra kunder förväntar sig en problemfri flytt när de anlitar oss. Därför har alla våra flyttfirmor i Stockholm korrekt yrkestrafiktillstånd, ger billiga och tydliga offerter samt har alla försäkringar som krävs för att få frakta gods. 

Med oss får du hjälp med olika typer av flyttar inom och utanför Sveriges gränser Det är vanligast att Stockholm anlitar en flyttfirma av oss när de byter bostad inom Stockholm kommun. 

Men vi har även möjligt att utföra flyttprojekt på stora avstånd tillsammans med våra noggrant utvalda flyttfirmor i Sverige och utomlands. Detta gör att din egendom är i trygga och säkra händer även på långa flyttavstånd. Våra tjänster riktar sig också till företag som behöver kontors- och företagsflyttar. 

Med oss hittar du alltid en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med just ditt flyttprojekt. Våra flyttfirmor i Stockholm ger ett bättre pris när du planerar din flytt väl Eftersom en flyttfirmans pris baseras på avstånd, tid och antal saker som ska flyttas så är det viktigt att flyttfirman får en så bra bild som möjligt av flytten. Förutom flyttadresser, antal möbler och flyttkartonger, så behöver de även veta om det är några andra faktorer som påverkar flyttprocessen och priset. Dessa faktorer kan vara :

 • Om det finns särskilt tunga möbler 
 • Behov av möbelhiss 
 • Om hiss saknas Kontakta oss redan nu för att komma i kontakt med denbästaoch billigaste flyttfirman i Stockholm för just din flytt.

  Få ditt kostnadfri offert inom 30 minuter!

  Alla PRISER efter rutavdrag + 20m3 Lastbil 399kr/timme. (Minimum 4 timmar.)*

  antal kvm på bostaen/lokal

  Går att parkera precis utanför5-10 meter10-15 meterÖvrigt

  Går att parkera precis utanför5-10 meter10-15 meterÖvrigt


  Förnamn
  Efternamn
  Epost
  Telefon

  Samarbeta med